AloitaAktia

Vaivatonta sijoittamista

Sijoittamisen aloittaminen on nopeaa ja olet valmis jo viidessä minuutissa.

Suomen paras

Näin me luomme sinulle Suomen parhaan sijoitussalkun

Meidät valittiin Suomen parhaaksi varainhoitajaksi vuonna 2019 ja kokenut sijoitustiimimme valitsee salkkuusi parhaat osake- ja korkoindeksirahastot. Älykkäät sijoitusalgoritmimme pitävät salkkusi automaattisesti tasapainossa muuttuvassa sijoitusmarkkinassa. Alkuun pääset jo 1 000 eurolla
Aloita sijoittaminen
Vaihe 1

Valitse sinulle paras tapa sijoittaa

Meillä on kaksi erilaista salkkua – tavallinen ETF-salkku ja vain vastuullisia sekä vaikutussijoituksia tekevä Impakti-salkku. Molemmat salkut on laajasti hajautettuja ETF-sijoituksilla ja niiden tuotto-odotus on erinomainen. Hallinnointipalkkio on sama 0,45 % riippumatta salkun koosta.
Vaihe 2

Räätälöidään sinulle sopiva sijoitussuunnitelma

Vastaa kysymyksiin ja saat ilmaiseksi sinulle räätälöidyn sijoitussuunnitelman. Suosituksemme sopivasta riskitasosta perustuu kehittyneisiin algoritmeihin ja vuosien kokemukseen. Salkkuusi valitaan vain parhaita osake- ja korkoindeksirahastoja, jotka on hajautettu yli omaisuuslajien kokeneen sijoitustiimimme toimesta.
Vaihe 3

Jätä päivittäinen salkkusi seuranta meille

Seuraamme salkkusi kehitystä jatkuvasti ja älykkäät algoritmimme varmistavat että se pysyy aina tasapainossa. Teemme automaattisesti tarvittavat muutokset mikäli salkkusi tai sijoitusmarkkinat muuttuvat, jotta salkkusi pysyy sen pitkän aikavälin tavoitteissa.
Vaihe 4

Nauti taloudellisesta turvasta ja vapaudesta

Ota rennosti ja anna salkkusi kasvaa - me hoidamme loput. Modernien työkalujemme ja selkeiden raporttiemme avulla tiedät aina mitä salkussasi tapahtuu. Mikäli taloudellinen tilanteesi muuttuu, voit aina huoletta lunastaa rahoja sijoituksistasi ilman kuluja.
Aloita sijoittaminen
Helppo aloitus

Aloita sijoittaminen viidessä minuutissa

Sijoittaminen ei vaadi isoa alkupääomaa. Näin pääset alkuun jo 1000 eurolla.
1
Vastaa muutamaan kysymykseen tavoitteistasi ja riskinsietokyvystäsi
2
Me ehdotamme sinulle sopivaa salkkua
3
Tee ensimmäinen talletus ja seuraa salkkusi kehitystä
Aloita sijoittaminen
ToimintamallimmeAloita sijoittaminen
Miksi Impakti-palvelu?

Pidämme rahoistasi huolta

Älykästä, tehokasta, joustavaa ja turvallista sijoittamista.
Globaalisti hajautettu
Huolellisella allokaatiotyöllä ja globaalilla hajautuksella saavutetaan paras lopputulos.
Kustannustehokas
Valitsemme sinulle tehokkaimmat instrumentit. Matalilla kustannuksilla on merkittävä vaikutus tuottoon.
Turvallinen
Salkkusi arvopaperit säilytetään vakavaraisissa rahoituslaitoksissa. Kaikki sijoitukset tehdään omalla nimelläsi ja pääset aina käsiksi tiliisi.
ETF FAQ

Onko sinulla vielä avoimia kysymyksiä ETF-sijoittamisesta?

Mikä on ETF (Exchange Traded Fund)

ETF:t muistuttavat tavallisia sijoitusrahastoja, mutta niitä voidaan ostaa osakkeiden tapaan kansainvälisistä pörsseistä. Useimmat ETF:t ovat passiivisia indeksiosuusrahastoja, joiden sijoituksissa jäljitellään mahdollisimman tarkasti jotakin markkinaindeksiä.

Esimerkiksi useimpien keskeisten talousalueiden ja maiden osakemarkkinoille on tarjolla omat ETF:t. Lisäksi ETF:ien kautta voi sijoittaa korko-, hyödyke ja kiinteistömarkkinoille. ETF:ien perusajatuksena on tarjota edullisilla kuluilla osuus jostakin arvopaperi-indeksistä.

Tavallisista sijoitusrahastoista poiketen useimmat ETF:t eivät siis valikoi sijoituskohteitaan, vaan ne pyrkivät ainoastaan sijoittamaan varansa markkinan koostumusta kuvaavan indeksin mukaisesti. Tällaisen passiivisen indeksisijoittamisen ideana on saada sijoitukselle valitun markkinan keskimääräinen tuotto keskimääräisellä riskillä.

Mitä sijoittaminen ETF:iin kauttanne maksaa?

Tavallisesti ostaessasi ETF:iä omatoimisesti maksat jokaisesta ostosta ja myynnistä kaupankäyntipalkkiot ja arvopaperien säilytyksestä säilytyspalkkion. Meillä lisäsijoitukset ja lunastukset ETF-salkkuun ovat ilmaisia ja maksat vain kiinteän hallinnointipalkkion joka on sama 0.45 % riippumatta salkkusi koosta.

Onko salkun koolla alarajaa?

Kyllä. Rakennamme asiakkaillemme salkkuja 1000 eurosta ylöspäin. Tämä johtuu ETF-rahastojen yksikköhinnoista: pienemmillä summilla salkun hajautus kärsii, koska kaikkia haluttuja ETF-rahastoja ei voida ostaa. Lisäsijoitusten koolle ei ole asetettu mitään alarajaa – voit valita juuri sinulle sopivan säästömäärän.

Aloita sijoittaminen jo tänään

Aloita sijoittaminen